http://www.macminarelli.fi/wp-content/uploads/2017/06/sitelogo.png
 
http://www.macminarelli.fi/wp-content/uploads/2017/06/20160916095712_0.jpg
 

MacMinarelli on lähes 40 vuotta vanha tavaramerkki, mikä kuuluu nykyään Righetti Ridolfin tehtaan tuotantoon. Righetti Ridolfi on maailman suurin karting varaosia valmistava tehdas.

Righetti Ridolfi valmistaa kolmen eri merkin karting runkoja markkinoille seuraavilla nimillä: Gold kart, MacMinarelli ja Extremekart (race&rental)

Gold kart on tehdastallin väreillä edustettu runkomerkki, millä tehdas osallistuu tallina kartingin MM ja EM -sarjaan KZ luokkiin. Tallin kuljettajina on toiminut KZ -luokassa mm. kartingin viisinkertainen maailmanmestari Davide Forè, joka toimi kausina 2015-2017 tehtaan kilpakuljettajana, testaajana ja mentorina. Nykyisen luokituksen omaavat runkoputket ovat juurikin Davide Forèn käsialaa.

MacMinarelli on Gold kartin sisarmalli ja on täysin yhtäläinen muilta osin, kuin väritykseltään tehtaan kilpatallin merkin kanssa. Kyseisiä runkoja tuotiin maahan Suomeen kahden eri yrittäjän toimesta vielä 2000-luvun taitteessa. Tätä nykyä runkojen eri mallit ovat täysin uudistettuja ja ovat osana RighettiRidolfin tehdasta.

MacMinarellia on saatavilla lähes kaikkiin eri luokkiin aina Cadeteista DD2 -luokkaan.

GTR30 runko on  täyden koon runko 30mm runkoputkella aina Raket 120 -luokasta KZ -luokkaan soveltuvana. Kyseinen runko on tehtaan kruunujalokivi, mitä tehdas käyttää MM ja EM -sarjoissa Gold Kart brändin alla. Näin ollen kehitystyö rungon osalta on jatkuvaa.

VIPER on täyden koon runko varustettuna kauttaaltaan 32mm runkoputkella. Runkogeometria on poikkeava GTR30 putkeen nähden.

PRIME on edellä mainittujen sekoitus. Runkogeometria on sama, kuin GTR30:ssa: koostuen 30mm runkoputkesta, poikittaisputkien ollessa 32mm.

HURRICANE pienempiin luokkiin 28mm runkoputkella varustettuna.

EXTREMEKART race linjan rungot ovat hinnaltaan huomattavasti edukkaampia runkoja, mitkä soveltuvat mainiosti mm. Raket 120 -luokkaan.

 

MacMinarellin rungot ja niiden osat valmistetaan 95% Righetti Ridolfin tehtaalla,mikä mahdollistaa kilpailukykyisen hinnan ja varaosien hyvän saatavuuden.

RighettiRidolfi on panostanut paljon rahaa ja aikaa kruunujalokivensä GTR30 -rungon suunnitteluun ja kilpailukykyyn. Tehtaan tavoite on kamppailla kartingin eliitissä vauhdillisesti aina MM -tasolla saakka. GTR30 -runko julkaistiin vuonna 2016 markkinoille, mitä edelsi kaksi vuotta kestänyt suunnittelutyö. Tämä sisälsi täysin uudistetun geometrian runkoputken osalta. Kilpatoimintaa ajatellen mallia varten suunniteltiin täysin uudistettu jarrutyyppi MA20, mikä on saanut hyvää palautetta ratkaisujensa osalta.

 

Lue lisää rungoista runkosivujen alta.